This is My Life

Saknad

Publicerad 2013-11-30 11:22:00 i Agnes,

Det har varit några jobbiga dagar nu. Har iaf fattat beslutet att prata med kuratorn igen. Känns som om jag behöver det. Verkligheten börjar komma ifatt mig, men inte på det sättet jag hade hoppats. Svårt att förklara men känner just nu att jag inte kommer klara detta själv eller bara med familj och vänners hjälp. Behöver någon annan också. Sen är det jäkligt svårt att se alla som får sina bebisar. Alla vänner som jag hade hoppats att vi kunde få vara mammalediga samtidigt och bara myst med våra nyfödda. Jag försöker men kan inte vara riktigt glad för deras skull. Jag vill det så missförstå mig inte, men jag kan inte. Jag kan heller inte vara glad åt alla som blir gravid nu eller är gravida. Vill det också, men det är samma spärr där.

Renovering

Publicerad 2013-11-26 13:28:41 i Huset, Inredning,

Har verkligen kommit in i en renoveringsfas. Vill helst göra om allt på en gång, men måste göra en sak i taget annars kommer jag tröttna. 

Nu först är det panelen i hallen uppe som får sig en genomgång. Efter det blir det nog Simons rum. 
Har en idé om hur det ska bli, ska bara försöka göra den verklig. 

Får jag tag på en innerdörr billigt så ska jag göra nåt liknande som denna också. Inte riktigt likadan men nåt åt det här hållet. 

Fredriksberg

Publicerad 2013-11-23 15:23:10 i Allmänt,

Igår åkte jag och Simon upp till mamma. Tommy skulle ändå till Stockholm på Black Sabbath så jag och Simon ville inte sitta själva hemma. 
Skönt att få komma hit och ta det lugnt ett tag. 

Var ner och testade Vildmarks caféet som öppnat igen. 
Så roligt att det öppnat och får lite liv i Fredriksberg. Om

Min profilbild

Malin Sofia

Har flyttat in i ett underbart hus i Saxdalen tillsammans med min sabo och son född -08

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela