This is My Life

Saknad

Publicerad 2013-11-30 11:22:00 i Agnes,

Det har varit några jobbiga dagar nu. Har iaf fattat beslutet att prata med kuratorn igen. Känns som om jag behöver det. Verkligheten börjar komma ifatt mig, men inte på det sättet jag hade hoppats. Svårt att förklara men känner just nu att jag inte kommer klara detta själv eller bara med familj och vänners hjälp. Behöver någon annan också. Sen är det jäkligt svårt att se alla som får sina bebisar. Alla vänner som jag hade hoppats att vi kunde få vara mammalediga samtidigt och bara myst med våra nyfödda. Jag försöker men kan inte vara riktigt glad för deras skull. Jag vill det så missförstå mig inte, men jag kan inte. Jag kan heller inte vara glad åt alla som blir gravid nu eller är gravida. Vill det också, men det är samma spärr där.

Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2013-12-11 23:29:03

Åh, blev alldeles tårögd när jag läste detta inlägg, vilken fruktansvärd upplevelse. . Vet inte ens vad man ska säga, men jag hoppas iaf att du blir gravid snart igen även om det kanske inte känns som du vill det just nu. .

Postat av: Therese

Publicerad 2013-12-12 14:26:19

Blir också alldeles tårögd, o jag kan inte i min vildaste fantasi förstå vad du/ni går igenom...! :-( Och jag förstår dina känslor över andra vänners bebisar... Det måste vara så jobbigt..! Skönt att det finns bra hjälp att få!! Superfin bild..! Många kramar!! /Therese

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin Sofia

Har flyttat in i ett underbart hus i Saxdalen tillsammans med min sabo och son född -08

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela